Knipperlicht Helpt Stichting Jarige Job

Ook dit jaar gaat jeugdvereniging 'Het Knipperlicht' weer een actie houden voor het goede doel. En dat doen we dit jaar voor Stichting Jarige Job. Zaterdag 5 juni is de dag waarop het allemaal zal gebeuren.

Uw auto kan vast een wasbeurt gebruiken. Dat komt dan mooi uit want wij wassen uw auto voor u, zowel van binnen als van buiten. U kunt met uw auto langskomen op het kerkplein, tussen 10:00 en 16:00.

U kunt ook heerlijk verse en luxe belegde broodjes bestellen via de website of bieden op een heerlijke taart.

Mocht u graag gewoon wat willen doneren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat is Stichting Jarige Job?

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Taarten veiling

Wil jij ook helemaal in de feeststemming komen voor stichting Jarige Job. Bied dan mee op een van onderstaande taarten.