Knipperlicht Helpt Stichting Jarige Job

Ook dit jaar gaat jeugdvereniging 'Het Knipperlicht' weer een actie houden voor het goede doel. En dat doen we dit jaar voor Stichting Jarige Job. Zaterdag 5 juni is de dag waarop het allemaal zal gebeuren.

Uw auto kan vast een wasbeurt gebruiken. Dat komt dan mooi uit want wij wassen uw auto voor u, zowel van binnen als van buiten. U kunt met uw auto langskomen op het kerkplein, tussen 10:00 en 16:00.

U kunt ook heerlijk verse en luxe belegde broodjes bestellen via de website of bieden op een heerlijke taart.

Mocht u graag gewoon wat willen doneren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat is Stichting Jarige Job?

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Over J.V. Het Knipperlicht

Het Knipperlicht is een jeugdvereniging van de Hervormde Gemeente Scherpenzeel voor jongeren van 15 tot 25 jaar. Elke twee weken komen wij bij elkaar om een interessant thema te bespreken of iets leuks te doen. De nadruk ligt altijd op de Bijbel.

Wij houden elk jaar een actie voor een goed doel. Dit jaar zamelen we op 10 en 11 mei geld in voor Stichting ALS Nederland. Zien we jou dan?

Voor meer informatie over J.V. Het Knipperlicht kijk op www.jvhetknipperlicht.nl

Vorige acties

Knipperlicht Helpt Stichting ALS (2024) Knipperlicht Helpt MAF (2023) Knipperlicht Helpt stichting IJM (2022) Knipperlicht Helpt De Hoop (2020) Knipperlicht Helpt Sponsorkind Gambia (2019) Knipperlicht Helpt Metakids (2018)