Knipperlicht Helpt De Hoop

Een beetje anders dan anders, maar ook dit jaar gaan wij van Jeugdvereniging ‘Het Knipperlicht’ weer een actie houden voor een goed doel. Dit jaar gaan we geld ophalen voor De Hoop ggz. Op zaterdag 13 juni gaan we afval prikken in het dorp. Zo maken we het dorp wat schoner, en kunnen we ook een goed doel steunen, en dat allemaal ook nog eens in een 1.5m samenleving.

Hieronder kun je zien welke gebieden we al gaan opruimen, en het volgende gebied dat we zullen gaan opruimen als het streefbedrag wordt behaald.

Wat is De Hoop ggz?

De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen (jong en oud) die niet meer weten hoe ze verder moeten, door verslaving of psychische problemen, krijgen bij De Hoop uitzicht op een nieuw bestaan. Ook worden vrouwen en meisjes geholpen die verstrikt zijn geraakt in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak zien de cliënten geen uitzicht meer. Zij lopen vast in hun bestaan en zijn wanhopig.

Zoals cliënten vaak zeggen: “Dood wil ik niet, maar leven kan ik niet.” De medewerkers kunnen hun gelukkig laten zien dat er een nieuw bestaan wél mogelijk is! Mensen met ontwrichte levens worden, aan de hand van het Evangelie, op weg geholpen naar een nieuwe leven. Doet u ook mee?

Wij denken dat zeker in deze tijd dit hard nodig is. Deze tijd waar zoveel mensen afgesloten worden van de buitenwereld zal het voor veel echt niet makkelijker maken, en als de Hoop hier bij kan helpen zou toch mooi zijn?